Tuesday, August 11, 2009The man who fell to earth

2 comments:

  1. Добри фотографии. Самите бои, летните елементи, замислата и техниката.

    п.с. Друг пат внимавај на паралелноста на езерото (да не биде криво). :)

    Angelic.

    ReplyDelete
  2. фала на коментарите :)

    ReplyDelete