Thursday, March 4, 2010Назад во 1996 PFM направи ремикс од "Saint Etienne - The Sea" која важи за една од најдобрите d'n'b изданија до сега. Видеото е феноменално со извадоци од документарците на англиската ТВ куќа "BBC".

Tuesday, March 2, 2010


К-15 Тошо иде у Брисел

Американскиот режисер Мајкл Мур (Michael Moore) кој во 2004-тата ја доби Златната палма на канскиот фестивал за филмот „Фаренхајт 9/11“ ("Farenheit 9/11"), овој пат се појави со уште еден нов филм со наслов "Capitalism: A love story", со што повторно го „раздрма“ светот и ја даде вистинската слика на Америка.
„- Богатите во еден момент одлучија дека не се доволно богати. Сакаа повеќе и повеќе, па така одлучија на американскиот народ да му ги одземат тешко заработените пари“, вели Мур.
Како по обичаj во филмот владее „комичниот пристап на трагичните настани“. Да се потсетиме, oткако беше објавен „Фаренхајт 9/11“, дури 70 проценти од населението беа против војната на Америка во Ирак. На ред е капитализмот!


dvdrip - големина: 1,38 GB

rapidshare.part.1
rapidshare.part.2
rapidshare.part.3
rapidshare.part.4
rapidshare.part.5
rapidshare.part.6
rapidshare.part.7
rapidshare.part.8

Mipony - download manager